Fjernvarme til Aborg

OPDATERING! Vi har fået så mange positive tilkendegivelser om fjernvarme til Aborg, at vi nu går videre med detailprojektering. Vi informerer igen, når resultatet heraf foreligger.

 

Vi var mandag den 30. september inviteret til Aborg for at fortælle om mulighederne for fjernvarme i Aborg. Det var en god aften med mange relevante spørgsmål og en positiv indstilling til fjernvarme.

Havde du ikke selv mulighed for at deltage i mødet kan du herunder se:

  • Listen over husstande, som tilbydes fjernvarme
  • Informationsmaterialet, som blev præsenteret på aftenen
  • Skabelonen til individuelle prisberegninger

I den fremlagte prismodel betales projektomkostninger mv. med et tillægsbidrag pr. m² over 15 år. Du kan alternativt vælge at betale hele din andel af projektomkostningerne (opgjort pr. m²) allerede på tilslutningstidspunktet og fra start betale samme pris for fjernvarmen som i Assens.

Du er velkommen til at kontakte os med både generelle spørgsmål og spørgsmål om individuelle forhold, f.eks. etablering af stikledninger. Har du brug for hjælp til den individuelle prisberegning, står vi selvfølgelig også til rådighed.

 

Klarlægning af interesse

Såfremt du efter at have set de faktiske muligheder for fjernvarme i Aborg, herunder prisintervallet, fortsat synes det lyder interessant og relevant for dig, så send os meget gerne en mail på post@assensfjernvarme.dk med en positiv tilkendegivelse senest den 20. oktober 2019. Husk at oplyse hvilken husstand du repræsenterer.

Efter fristen afgør vi om interessen er tilstrækkelig stor til at sætte detailprojektering i gang.