Fjernvarmen er grøn, nem og billig

Vil du være med?

 

Det økonomisk sikre valg

Stigende priser på el, gas og olie - og for den sags skyld det meste andet - er blevet hverdagskost i løbet af de seneste måneder. Lige nu er opvarmnings- og energimarkedet derfor fyldt med usikkerheder.

Og det kan være en stor kilde til bekymring at være usikker på, hvilket beløb, der kommer til at stå på den næste varmeregning.

Den bekymring er du fri for, når du vælger fjernvarme. Det er nemlig en økonomisk og stabil opvarmningsform, fordi man er i stand til at skifte mellem flere forskellige energikilder - dermed kan man altid vælge den billigste løsning.

Og vælger du fjernvarme fra Assens Fjernvarme, får du tilmed en af landets laveste varmepriser, som lige nu ligger på 13.266 kr. for et standardhus på 130 m² i udvidelsesområdet.

Se hvor meget, du kan spare, når du vælger fjernvarme her.

Fjernvarmen kickstarter din grønne omstilling

Danmark skal reducere sit klimaaftryk med 70% i 2030. Nu kan du overhale målsætningen indenom: Skift til fjernvarme og reducer din CO2-udledning på varme med 100% fra dag ét. Varmen, du får fra Assens Fjernvarme, er nemlig allerede 100% CO2-neutral.

Dit valg tæller

Fjernvarme til Aarup og landsbyerne er en realitet og rigtig mange har allerede tilmeldt sig. Du kan sagtens nå at komme med på vognen også og få samme gode rabat på tilslutningsprisen. Din tilmelding er vigtig, for når flere tilsluttes fjernvarmen, er der flere til at dele de faste omkostningerne og det vil give lavere fjernvarmepris til alle.

Efter planen kan de første nye forbrugere lune sig ved fjernvarmen allerede i 2023.

Beregn din varmeøkonomi med fjernvarme her.

Du kan læse mere om vores tilbud her.

Har du et spørgsmål, som du mangler svar på, se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os på telefon 64 71 10 24